Omgeving

In de omgeving zijn allerlei leuke dingen te doen en te bezichtigen. Hieronder staat een lijst van onze aanraders.


Activiteit: Ampie's berg (tuinen) Internet: www.freewebs.com/ampiesberg
Locatie: 't Harde (+/- 10 km)
Omschrijving: Geinspireerd door het Oostenrijkse landschap legde Ampie Bouw een tuin aan met meer dan 1000 soorten verschillende bloemen en planten. Ook de watervallen, klaterende beken en hoogteverschillen van maar liefst 15 meter ontbreken niet.

       
   
   

Activiteit: Dolfinarium Internet: www.dolfinarium.nl
Locatie: Harderwijk (+/- 12 km)
Omschrijving: Het Dolfinarium, een uniek themapark met een impossante collectie van zeezoogdieren, geeft je een vol dagprogramma met niet minder dan negen spectaculaire shows en demonstraties!

Activiteit: Korenmolen De Maagd Internet: nl.wikipedia.org/wiki/De_Maagd
Locatie: Hulshorst, Kapelweg 24 (+/- 4,5 km)
Omschrijving: Op fietsafstand van de camperplaats staat de korenmolen. Er zijn verschillende bakprodukten te koop. Openingstijden: donderdags van 9:00 uur - 12:00 uur en van 13:00 uur - 17:00 uur, zaterdags van 9.00 uur - 12.30 uur. Op andere dagen (wanneer de vlag uithangt) bent u ook van harte welkom op de molen.

Activiteit: Melkdrive    
Locatie: Nunspeet, Vreeweg 120
Omschrijving: Zelf melk tappen! Direct van de koe gezond en en lekker! Op loop-en fietsafstand van de camperplaats. Fam. v/d Streek. Openingstijden maandag-zaterdag van 8 tot 22.00 uur

Activiteit:      
Locatie:  
Omschrijving:  

Activiteit: Recreatieplas zandenplas Internet: www.rgv.nl/index.phpid=69
Locatie: Nunspeet
Omschrijving: Midden in de eeuwenoude bossen van de Veluwe ligt recreatiegebied Zandenplas. Een klein en heerlijk bosbad met strand, waar u een verfrissende duik kunt nemen na een mooie boswandeling.

Activiteit: Tuinen van dr. Vogel Internet: www.biohorma.nl
Locatie: 't Harde - Elburg (+/- 10 km)
Omschrijving: Toegang en parkeren is gratis. De tuinen bevinden zich aan de Eperweg tussen 't Harde en Elburg. De afslag naar de A.Vogel tuinen staat met borden aangegeven

Activiteit: Wandel en fietsroutes (knooppunten) Internet: www.develuwe.nl
Locatie: Nunspeet, Stationsplein 1 (8071 CH)
Omschrijving: Mogelijkheid met het fietsveer naar Flevopolder. Informatie verkrijgbaar bij de VVV/ANWB Nunspeet, geopend maandag t/m vrijdag 9:00 tot 17:00 uur en zaterdag van 9:00 tot 16:00 uur.